Ριτα Κατσαρου

Διευθύντρια Ανάπτυξης SO NICE

 

Η Rita Katsarou είναι Spa Manager που συνεργάζεται με τη So NICE S.LTD, όπου αναπτύσσει νέα spa από την αρχή μέχρι το τέλος; από την επάνδρωση με το κατάλληλο προσωπικό, τον οικονομικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη των SOP και του Brand, την εκπαίδευση του προσωπικού και την υποστήριξη και την παρακολούθηση πριν και μετά το άνοιγμα.

Μετά από δύο δεκαετίες στον τομέα ομορφιάς και ευεξίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, η Ρίτα γνωρίζει ότι το μέλλον του τομέα ευεξίας βρίσκεται στους επαγγελματίες και οργανισμούς που εργάζονται για την εκπαίδευση της ομορφιάς και της ευημερίας από το ίδιο το άτομο, αντί να προσπαθούν να το χορηγήσουν σε αυτούς.

Η Rita εργάστηκε ως διευθυντής Spa για κορυφαίες πολυτελείς ξενοδοχειακές αλυσίδες 5 αστέρων, όπως τη Starwood και τη Marriot, στα Spas που έλαβαν πολλά βραβεία, τα βραβεία Condé Nast Johansens και τα βραβεία Virtuoso.

Η Ρίτα είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και πτυχιούχος του τμήματος Ομορφιάς & Καλλυντικών Επιστημών στην Αθήνα. Είναι επίσης πιστοποιημένος επαγγελματίας στο Spa & Hospitality Management από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας.