ΠΡΟΦΙΛ

 

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics Ελλάς βρίσκεται δίπλα σε κάθε επαγγελματία, προσφέροντας τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες τόσο σε pre όσο και σε aftersales επίπεδο. Διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών, ενώ στην Business Solutions Ακαδημία της LG, που λειτουργεί από το 2009, παρέχονται πλήρη προγράμματα εκπαίδευσης.

 

Οι πολυετείς συνεργασίες της LG με πολυάριθμες επιχειρήσεις ανά την Ελλάδα επιβεβαιώνουν την υπεροχή των επαγγελματικών της λύσεων, οι οποίες αποτελούνται από:

 

  • LG Digital Signage Οθόνες & Επαγγελματικές Τηλεοράσεις
  • LG Pro:Centric Ξενοδοχειακές τηλεοράσεις & Ιnfotainement λύσεις
  • VRF Συστήματα ψύξης – θέρμανσης LG Multi V & LG Τherma V Αντλίες Θερμότητας πιστοποιημένα κατά Eurovent
  • LG Hydrokit μονάδες για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης
  • LG LED προϊόντα φωτισμού εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

 

Ενδεικτικά κάποιες από τις συνεργασίες μας περιλαμβάνουν το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος, τα ξενοδοχεία Wyndham, Domes Noruz, Hilton, ξενοδοχειακές μονάδες και resorts των ομίλων Grecotel και H Hotels, Ikos resorts, τις αλυσίδες εστιατορίων Goodys, Everest, Γρηγόρης και ένδυσης Folli Follie, τηλεοπτικά κανάλια όπως ο ANT1, Star Channel κ.α., στα οποία έχουν εγκατασταθεί LG συστήματα κλιματισμού, εξαερισμού και παραγωγής ζεστού νερού, ξενοδοχειακών τηλεοράσεων και digital signage οθόνων.

 

Ιδιαίτερη σημασία φέρουν για εμάς οι συνεργασίες μας με τις ξενοδοχειακές μονάδες, καθώς είμαστε πολύ υπερήφανοι που μέσω αυτών των συνεργασιών μας συμβάλλουμε κι εμείς από την πλευρά μας στην ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου, αποτελώντας μέρος της προσπάθειας των φορέων του τουρισμού.

 

Στο αποκλειστικό B2B site της LG Electronics Hellas, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.lg.com/gr/business και στη νέα εφαρμογή ‘LG C–Display Customer’, διαθέσιμη στο Google App Store, θα βρείτε αναλυτική πληροφόρηση για τις ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία σε επιχειρήσεις. Ακολουθήστε μας στο νέο LindedIn profile της LG Electronics Hellas Business Solutions για να μαθαίνετε ακόμα περισσότερα νέα.

 

Συμβολή της εταιρίας στην υλοποίηση του project Hotel MegaTrends

Παροχή infotainement digital signage οθονών και ξενοδοχειακών τηλεοράσεων για διαμόρφωση οπτικής εμπειρίας του project

 

Βρείτε την εταιρία στην έκθεση xenia: Hall 3, Stand A02 (Δρακουλάκης, επίσημος συνεργάτης LG)

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας

LG Electronics Ελλάς

Business Solutions Department

Air Conditioning | Heating | Hotel TV | Lighting | Signage | Photovoltaic

Τηλέφωνο: 801 11 500 400, (+30) 210 48 00 670

Email: b2b.hellas@lge.com

Διεύθυνση: Εθνάρχου Μακαρίου 1, Παλαίο Φάληρο 17501, Ελλάδα

Website: www.lg.com/gr/business