ΠΡΟΦΙΛ

 

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. είναι κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στο χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, βιομηχανίας, ενεργειακών λύσεων και τεχνολογίας με πωλήσεις 122 εκατομμύρια ευρώ το 2016. Με περισσότερα από 40 χρόνια ιστορίας, περισσότερους από 800 εργαζόμενους, στενή παρακολούθηση των διεθνών τάσεων της αγοράς και των τεχνολογιών, στρατηγικές συνεργασίες με πάνω από 300 καταξιωμένους προμηθευτές, εξυπηρετώντας περισσότερους από 7.000 πελάτες σε καθημερινή βάση και συνεχείς έρευνες των αναγκών τους, η ΚΑΥΚΑΣ αποτελεί όχι μόνο σημείο αναφοράς για τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείται, αλλά και μία από τις δυναμικότερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρείες των τελευταίων ετών.

 

Μέσα από το σύγχρονο πανελλαδικό δίκτυο των καταστημάτων της, το Τμήμα Πωλήσεων Β 2Β, το εξειδικευμένο Τμήμα Φωτισμού, τα δύο Κατασκευαστικά Τμήματα Ηλεκτρικών Πινάκων σε Αττική και Θεσσαλονίκη, το Τμήμα Ενεργειακών Λύσεων & Βιομηχανίας και το Τμήμα ∆ιαχείρισης Έργων, η ΚΑΥΚΑΣ έχει τη δύναμη να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες στους πελάτες της.

 

Στόχος της ΚΑΥΚΑΣ είναι να παρέχει εξατομικευμένες και καινοτόμες λύσεις για να αποτελεί την πρώτη και αδιαμφισβήτητη επιλογή στην αγορά. Για να το πετύχει, συνεργάζεται με τους κορυφαίους προμηθευτές του κλάδου, εστιάζοντας στην ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών και επενδύοντας στις συνέργειες με μηχανικούς, αρχιτέκτονες και ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες.

 

Συμβολή της εταιρίας στην υλοποίηση του project Hotel MegaTrends

Παροχή ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού (αρχιτεκτονικού και interior)

 

Βρείτε την εταιρία στην έκθεση xenia Hall 2, Stand B14 / C13

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Εδρα-Κεντρικά Γραφεία:

1ο χλμ Λεωφόρος Μαρκοπούλου, Παιανία, Τ.Κ.: 19002

Τηλ: 216 3003000

Fax: 216 3003100

www.kafkas.gr

sales@kafkas.gr