ΠΡΟΦΙΛ

 

Optimized Communication Gateway

Μέσω ενός κεντρικού συστήματος διαχείρισης, μοιράζετε το περιεχόμενό σας σε όλες τις συσκευές επικοινωνίας που βρίσκονται στον χώρο σας. Κρατήστε τους επισκέπτες σας ενημερωμένους για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας. Προσφέρετέ τους μία νέα εμπειρία τεχνολογίας και υιοθετήστε μία νέα φιλοσοφία marketing για την επιχείρησή σας.

 

Πάρτε τον έλεγχο της επικοινωνίας στα χέρια σας!

To OCG αποτελεί μία πλατφόρμα που σας βοηθάει να επεκτείνετε την προβολή της επιχείρησης σας πολύ μακρύτερα απ’ ότι επιτρέπουν οι παραδοσιακές μέθοδοι διαφήμισης. Ανοίξτε τις πύλες σας σε ένα νέο κοινό και εγκλωβίστε τα βλέμματα των πελατών σας ενώ εσείς τους πληροφορείτε και τους ενημερώνετε για τα προϊόντα τις υπηρεσίες και τις προσφορές σας. Αυξήστε την ετοιμότητα της εταιρείας σας, βελτιώστε την αγοραστική εμπειρία των πελατών σας και υποστηρίξτε τους στόχους της εταιρείας σας με ψηφιακό υλικό που “μαγνητίζει το μάτι”. Και όχι μόνο μέσω τηλεοράσεων αλλά μέσω κινητών και tablets. Το OCG σας προσφέρει μία σειρά λύσεων για να αυξήσετε την παρουσία σας και να βελτιώσετε την εικόνα της επιχείρησής σας.

 

Γνωριστείτε καλύτερα με τους πελάτες σας

Η φιλοσοφία του OCG εστιάζει στη σχέση σας με τους πελάτες σας. Ο επισκέπτης μαθαίνει περισσότερα για την επιχείρησή σας, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες σας. Εσείς τον ενημερώνετε για κάθε νέα εξέλιξη άμεσα και γρήγορα.

Απ΄την πλευρά σας, μετά την εγγραφή κάθε χρήστη στο δίκτυό σας, όχι μόνο αποθηκεύετε την διεύθυνση ταχυδρομίου του, αλλά γνωρίζετε κάθε χρήσιμη λεπτομέρεια για τις προτιμήσεις και τα στοιχεία του. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να του κάνετε προσωποποιημένες προσφορές, να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί του, ακόμα και να τον καλωσορίζετε κάθε φορά με το όνομά του.

Μάθετε τους πελάτες σας, φροντίστε τους σύμφωνα με τα δικά τους θέλω και προσφέρετέ τους μία εμπειρία.

 

Μία νέα αξέχαστη εμπειρία

Πέρα από τις δυνατότητες Digital Signage και Infochannel, το OCG διαθέτει πρόσθετα modules, με τα οποία μία επιχείρηση μπορεί να αποκτήσει χρήσιμα εργαλεία για την καλύτερη λειτουργία, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και την αύξηση των κερδών. Στο «οπλοστάσιο« του OCG θα βρείτε ολοκληρωμένο σύστημα πωλήσεων και κρατήσεων, ερωτηματολόγια, σύστημα επιβράβευσης και άλλες λειτουργίες που σκοπό έχουν να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε στο έπακρο την επιχείρησή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε τι μπορεί να κάνει το ΟCG στη δική σας επιχείρηση.

 

Συμβολή της εταιρίας στην υλοποίηση του project Hotel MegaTrends

Διαχείριση τεχνολογικής εμπειρία και λειτουργίας τεχνολογικών εφαρμογών

 

Βρείτε την εταιρία στην έκθεση xenia: Hall 3, Stand D36

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας

IT CONCEPT

Διεύθυνση 1: Παρ. Λ. Βουλιαγμένης, Αργυρούπολη

Διεύθυνση 2: Λαθέας 46, Αχαρναί

Τηλέφωνο: +30 210 6100055

Email: info@ocg360.com

Website: www.ocg360.com