Χρυσό βραβείο για το Hotel Megatrends Project 2018

Το Hotel Megatrends project που παρουσιάστηκε στην Xenia 2018, πήρε το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Major Tourism Event, στα Tourism Awards 2019.

Στη σημασία των ανθρώπων που δημιουργούν καινούριες λεωφόρους σκέψης και δράσης εστίασαν τα φετινά Tourism Awards, η τελετή απονομής των οποίων οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Απριλίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος. Στo πλαίσιo λοιπόν των βραβείων, το καινοτόμο project της Xenia, Hotel Megatrends που παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια της έκθεσης Xenia, από τις 24 έως τις 26 Νοεμβρίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo με την υπογραφή της Makridis Associates σε επίπεδο αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, κέρδισε το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Major Tourism Event. Το βραβείο παρέλαβαν ο Αντιπρόεδρος της διοργανώτριας εταιρείας της έκθεσης Xenia, o κ. Θανάσης Γιαλούρης και ο Θοδωρής Μακρίδης, από την Makridis Associates.

Η βράβευση του project, του οποίου «εμπνευστής» ήταν η έκθεση Xenia και το οποίο φιλοξένησε, απέδειξε περίτρανα ότι η Xenia αποτελεί το πλέον επιδραστικό φόρουμ, όπου παρουσιάζονται όλες οι πρωτοπόρες τάσεις και εξελίξεις του ξενοδοχειακού τομέα σε παγκόσμιο επίπεδο. Παράλληλα επιβεβαίωσε ότι είναι το ιδανικό περιβάλλον εμπειριών, τάσεων, καινοτομιών, λύσεων και έμπνευσης για τους χιλιάδες επιχειρηματίες και στελέχη της Τουριστικής Βιομηχανίας που την επισκέπτονται.

Το Hotel Megatrends by xenia 2018, δημιούργησε μια αξέχαστη εμπειρία παρουσίασης νέων τάσεων σε μια έκταση 445 τ.μ., με τη συμμετοχή 30 και πλέον εταιρειών και την εκφώνηση 60 και πλέον ομιλιών.

Στο πλαίσιο του project αναπτύχθηκε μια πλήρως δομημένη εγκατάσταση 445 τ.μ. όπου παρουσιάστηκανσε 7 θεματικούς χώρους οι τελευταίες τάσεις τεχνολογίας, εσωτερικής διακόσμησης, αρχιτεκτονικής, δόμησης, design και αειφορίας, ζητήματα σημαντικά για κάθε ξενοδόχο, ιδιοκτήτη τουριστικού καταλύματος, αρχιτέκτονα, διακοσμητή, designer, πολιτικό μηχανικό ή τεχνική εταιρία.

Κατεβάστε ή δείτε ακολούθως όλο το σχετικό υλικό με το HOTEL MEGATRENDS 2018:

01. ΑΡΘΡΟ ΑΠΟΗΧΟΥ

Δείτε το άρθρο απόηχου του Hotel Megatrends by xenia 2018, όπως αυτό παρουσιάστηκε στο interiorsfromgreece.com

02. POST VIDEO

Δείτε το post video του project

03. ΧΟΡΗΓΟΙ & ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Κατεβάστε σε pdf μορφή το αναλυτικό αρχείο με τους χορηγούς του project αλλά και τον οδηγό εγκατάστασης

04. VIDEOS ΟΜΙΛΙΩΝ

Δείτε όλα τα videos του τριημέρου ομιλιών, χωρισμένα σύμφωνα με το πρόγραμμα που υλοποιήθηκε

05. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το Φωτογραφικό υλικό του project χωρισμένο ανά θεματική ενότητα